Casa Bilbor'blog, Baltatesti, Neamt

Tursm montan prin locuri de legenda

Vacanta la munte ? Aer Curat ? Distractie ? Locuri istorice ? Manastiri celebre ? Datini si legende? Fete frumoase ? Iata o oferta greu de refuzat. Locatia ? Baltatesti, jud. Neamt. 60 lei/24 de ore pentru o camera. Nu pierdeti ocazia.

Localitatea Baltatesti se afla la o distanta de 11 km fata de Tg. Neamt si la 34 km de Piatra Neamt. Care este avantajul localitatii ? Principalul atu il constituie pozitia cheie pe care o are ca asezare geografica. Baltatestiul este bine pozitionat, atat din punct de vedere al traseelor rutiere, cat si din punct de vedere al distantei fata de toate reperele turistice din judetul Neamt. Functioneaza ca un nod turistic prin care timpul alocat deplasarilor, spre orice punct turistic, se injumatateste.

Ce oferim ?

In primul rand o atmosfera placuta. In jurul dumneavoastra sunt locuri de legenda, ale caror poteci au fost batatorite de: Ion Creanga, filozoful Vasile Conta, familia Cantacuzinilor, Veronica Micle, Adela lui Garabet Ibraileanu. Fara indoiala ca dispunem de camere frumoase, spatioase, curate, tv, internet, frigider, apa calda, bucatarie, locuri de parcare. Asa cum am precizat, numeroase obiective turistice sunt disponibile la numai cateva minute de mers pe jos sau cu autoturismul. Drumurile de acces sunt foarte bune. De asemenea muntele este aproape (1,5-2km), aerul este foarte ozonat, iar apa foarte curata din punct de vedere microbiologic. Si nu va mintim cand va spunem toate acestea. Potrivit analizelelor efectuate de U. Chihac, Franz Humael in 1939, de Petru Poni în 1850, de Stenner şi Kony în 1883 s-a confirmat ca, din toate apele omologate, la Baltatesti, judetul Neamt, sunt cele mai bogate saruri in Europa. Asa se justifica de ce apele minerale de aici au luat medalii de aur la Paris în anul 1900 şi la Bucureşti în anul 1906.

Pentru rezervari respectiv mai multe detalii va rugam sa ne contactati din timp la tel: 0741195680 sau la dresa de email: office@casabilbor.ro Asadar, va invitam sa veniti la Baltatesti.


Niciun comentariu: